Privatumo politika www.brokere-ramune.lt interneto svetainės lankytojams (toliau "Svetainė").

Čia galite sužinoti, kokia informacija apie Jus yra renkama, kai lankotės www.brokere-ramune.lt interneto svetainėje, kas su šia informacija yra daroma ir kam ji yra perduodama. Taip pat čia rasite svarbios informacijos apie Jūsų teises, susijusias su Jūsų duomenų tvarkymu.

SLAPUKŲ (COOKIES) NAUDOJIMAS

Siekiant pagerinti Jūsų naršymo kokybę, vidinės statistikos bei tiesioginės rinkodaros tikslu Svetainėje yra naudojami Slapukai (angl. cookies).

 

Slapukai – tai mažos rinkmenos, siunčiamos į Jūsų interneto naršyklę ir saugomos įrenginio atmintyje. Slapukai įrašomi į įrenginį pirmą kartą apsilankius Svetainėje ir vėliau naudojami to paties įrenginio identifikavimui, taip palengvindami Jūsų prieigą prie Svetainės bei joje pateikiamos informacijos.

 

Svetainėje naudojami slapukai, kad:

  • atpažintų, ar svetainėje naršo tas pats lankytojas, kuris jau buvo apsilankęs;

  • įsimintų jūsų pasirinktą svetainės kalbą;

  • nustatytų, ar Jūsų sutikote, kad slapukai būtų įrašomi Jūsų įrenginiuose;

  • fiksuotų statistiką apie svetainės lankomumą;

  • prisimintų Jūsų, kaip Google paslaugų naudotojo, atliktus pasirinkimus.

Svetainėje yra naudojami „Google“ analizės bei skaitmeninės rinkodaros sistemų įrankiai („Google Analytics“, „Google Ads“), kurie renka ir perduoda informaciją apie Jūsų prisijungimo IP adresą, apsilankymo laiką, trukmę, peržiūrėtus puslapius bei atliekamus veiksmus (pavyzdžiui, mygtukų paspaudimus ar formų patvirtinimus). Ši informacija yra saugoma „Google“ JAV esančiuose serveriuose ir vėliau naudojama Svetainės naudojimo ataskaitoms bei suasmenintiems skaitmeninės rinkodaros sprendimams, asmeniškai neidentifikuojant atskirų lankytojų.

 

Daugiau apie Google Analytics ir informaciją, kurią šie įrankiai leidžia rinkti, galite sužinoti čia – https://support.google.com/analytics/answer/1012034?hl=lt&ref_topic=6157800.

Jeigu pageidaujate, kad Google Analytics įrankiai nefiksuotų informacijos apie jūsų naršymą internete, galite panaudoti „Google Analytics“ atsisakymo naršyklės papildinį.​

Naudodamiesi Svetaine, Jūs sutinkate su šiomis slapukų naudojimo taisyklėmis.

Jeigu NESUTINKATE, kad į Jūsų įrenginį būtų įrašomi slapukai, galite pakeisti savo interneto naršyklės nustatymus ir išjungti visus slapukus arba įjungti / išjungti juos po vieną. Atkreipiame dėmesį, kad kai kuriais atvejais tai gali sulėtinti Jūsų naršymo spartą, apriboti tam tikrų Svetainės funkcijų veikimą arba blokuoti prieigą prie Svetainės.

Čia galite atsisakyti atskirų reklamos paslaugų teikėjų slapukų:

ASMENINĖS INFORMACIJOS NAUDOJIMAS

Visa Jūsų šioje Svetainėje paskelbta asmeninė informaciją saugoma ir naudojama laikantis Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo nustatytų reikalavimų bei kitų Lietuvos Respublikos teisės aktų, reglamentuojančių šių duomenų tvarkymą bei apsaugą.

Jūsų asmens duomenys (pavyzdžiui, vardas, pavardė, telefono numeris, elektroninio pašto adresas bei kita Svetainės registracijos formose nurodyta informacija) gali būti renkami ir panaudojami savo paslaugų teikimui, vidinių ataskaitų bei tiesioginės rinkodaros tikslais. Kai kurie Jūsų asmens duomenys gali būti naudojami siekiant geriau pritaikyti Svetainės turinį Jūsų poreikiams. Trečiosioms šalims juos pateikti turima teisė tik konkrečios paslaugos teikimo tikslu.

Jūsų duomenis gali peržiūrėti:

  • Asmenys atsakingi už interneto svetainės tobulinimą ir priežiūrą;

  • Interneto svetainės turinio valdymo sistemos ir svetainės talpinimo paslaugų teikėjas tiek, kiek tai reikalinga minėtos svetainės veikimui ir turinio valdymui užtikrinti;

  • Interneto svetainės analitikos paslaugų teikėjas Google LLC, kiek tai būtina svetainės duomenų analitikos tikslais. Šis partneris taip pat turi prieigą prie slapukų, naudojamų statistikos rinkimo tikslais. Google LLC veikia JAV. Statistinė informacija teikiama į JAV ES-JAV privatumo skydo pagrindu. Google LLC yra įrašyta į ES-JAV privatumo skydo dalyvių sąrašą

  • Svetainės turinio rinkodaros, reklamos kampanijų priežiūros paslaugų teikėjas, kiek tai būtina reklamos ir rinkodaros organizavimo tikslais;

  • Slapukus, skirtus pritaikytai internetinei reklamai, gali įrašyti ir pasiekti šie paslaugų teikėjai:​​

    • Facebook, Inc. Šio tiekėjo privatumo politiką rasite čia – https://www.facebook.com/policies/cookies/. Facebook Inc yra įrašyta į ES ir JAV Privatumo skydo sistemos dalyvių sąrašą, kas patvirtina, kad šis tiekėjas tinkamai laikosi ES reikalaujamų duomenų apsaugos standartų.

Jūsų asmens duomenys trečiosioms šalims neatskleidžiami jokiais kitais atvejais, prieš tai negavusi išankstinio Jūsų sutikimo, išskyrus Lietuvos Respublikos teisės aktuose nustatytus atvejus.

Esu neatsakinga už Jūsų asmens duomenų tvarkymą tretiesiems asmenims priklausančiose interneto svetainėse, taip pat ir tais atvejais, kai į jas Jūs patenkate per Svetainėje pateiktas nuorodas. Rekomenduoju atskirai susipažinti su kiekvienos ne mums priklausančios Jūsų aplankytos svetainės privatumo sąlygomis.

Asmeniniai duomenys yra saugomi nuo atsitiktinio ar neteisėto sunaikinimo, pakeitimo, atskleidimo ir neleistino naudojimo. Jūs turite teisę žinoti, kaip panaudojama Jūsų asmeninė informacija. Jeigu ši informacija yra klaidinga, nebaigta ar netinkama, prašome pranešti apie tai man pranešti kontaktų puslapyje nurodytu telefonu, elektroniniu paštu. Jūs turite teisę bet kuriuo metu pareikalauti, kad ištaisyčiau ar sunaikinčiau Jūsų pateiktus asmens duomenis arba sustabdyčiau tokių duomenų naudojimą.

Jūsų asmens duomenys saugomi pagal Lietuvos Respublikos Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymą (Žin., 1996, Nr. 63-1479; 2008, Nr. 22-804). Jūsų teises taip pat gina Lietuvos Respublikos Vartotojų teisių apsaugos įstatymas (Žin., 1994, Nr. 94-1833; 2007, Nr. 12-488).

ATSAKOMYBĖS RIBOJIMAS

Stengiuosi, kad Svetainėje pateikiama informacija būtų atnaujinta, aktuali, tiksli ir išsami, tačiau negaliu garantuoti visiško informacijos tikslumo bei naudingumo. Neatsakau už bet kokius veiksmus, kuriuos galėjo įtakoti Svetainėje pateikta informacija, ar tų veiksmų padarinius.

Svetainės turinyje gali būti techninių netikslumų ar rašybos klaidų. Apie pastebėtas klaidas ar netikslumus prašome pranešti kontaktų puslapyje nurodytais duomenimis.

Svetainės turinys gali būti pakeistas, pataisytas ar papildytas bet kuriuo metu. Interneto paieškos sistemos nepateikia atnaujintos informacijos realiu laiku ir aš neatsakau už paieškos sistemų rezultatuose pateiktos informacijos tikslumą ir teisingumą Jūsų paieškos metu.

Tai pat negarantuoju, kad Svetainė veiks nenutrūkstamai ir kad Svetainės turinys bus nuolatos prieinamas.

Jūs suprantate ir sutinkate, kad naudodamiesi Svetaine ar bet kokia joje pateikta informacija prisiimate asmeninę atsakomybę ir riziką. Jūs visada privalote patys imtis deramų saugumo priemonių ir tik Jūs atsakote už galimą žalą, padarytą Jūsų sveikatai, kompiuterinei įrangai ar joje saugomai informacijai.

  • White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon
  • White Instagram Icon

+370 656 19601   |   RAMUNE@VIPBROKER.LT                   

© 2019 Ramunė Šlaičiūnienė. Visos teisės saugomos.

Touched by WoW MooN